Kalender

KALENDER

7

OKT

Kalvruset


Den 7 oktober 2023 förvandlas de djupa skogarna och den vildvuxna naturen på Norra Djurgården i Stockholm till ett paradis för alla Kalvrusare.


       Samling nära Universitet (Se länk nedan för mer info) 

       kl.9:30

       100kr (Swisha till 1230974758)


Samarbete med IK Hephata. 

Ledare: Albert + Nikolaj
13

OKT

SDUR RÅDSMÖTE + AW


Välkommen till SDURs rådsmöte för 2023,

Vi kommer att rapportera om hur 2023 har varit hittills och besluta vad SDUR och DUKiS ska satsa på under 2023, kom med och påverka vad vi ska göra under nästa år!

Vi bjuder på fika! 


       DUKiS, Olof Palmesgata 27

       kl.18:00


Endast medlemmar över 18 år får vara kvar efter kl. 22:00

Stanna kvar för AW med roliga aktiviteter. 
DUKiS stänger vid midnatt. 

Open Sign Night


Du vet när du är hemma ensam framför spegeln... Då kan du äntligen släppa loss och dina talanger som du inte visste fanns bubblar plötsligt upp inom dig! Och nuhar du chansen att visa upp dina dolda talanger på scen!

SDUR arrangerar årets Open Sign Night för öppensinnade unga människor att kunna visa upp sig - vadsomhelst. Det innebär allt från att stå och dra en dålig skämt till att cykla enhjuling och jonglera 5 ägg samtidigt. Du behöver bara anmäla dig på plats och sen ÄR SCENEN DIN framöver hundratals jublande döva.

Kvällens gäst kommer vara världens roligaste kille (enligt oss) Florian Tirnovan som kommer att bjuda på en Stand-upsom garanterat kommer att förlänga ert liv med minst 15 år!

Och det är ens inte allt! Det bjuds på välkomstdryck och vi ska festa, tävla mot varandra i pingis, beer pong, flipper, tv-spel ochdansa tills solen går ner.Det blir en kväll som går till historieböckerna.

Som medlem har du möjlighet att säkra din biljett redan nu!


        Generator Festvåning, Torsgatan 10, 111 23 Stockholm

        kl.19:00-01:00

        150kr (Förköp för medlemmar)


Biljettköp på plats: 
SDUR medlem 250kr

Icke medlem 350kr